Bel ons op +31 (0) 475-404414


Jöris Timmerwerken beschikt over een eigen service/montage-afdeling die op verzoek de montage op de bouwplaats verzorgt. Daarnaast biedt Jöris Timmerwerken nog een extra service aan. Dit betreft het afstellen van de ramen en deuren of het oplossen van knelpunten op de bouwplaats. Zo zorgen we ervoor dat onze producten prima blijven functioneren.

Alles behoeft onderhoud!

Uw auto, uw tuin en dus ook uw gevelelementen behoeft onderhoud. Als eigenaar of bewoner van de woning kunt u besluiten om het onderhoud zelf uit te voeren of dat door een professional te laten doen. Als u regelmatig de conditie van uw woning controleert en eventuele gebreken tijdig en op de juiste manier herstelt, kunnen onderhoudsvrije perioden tot 10 jaar worden gerealiseerd. 

Wilt u meer informatie over het zelf onderhouden van de gevelelementen, download dan de Stichting-Garantie-Timmerwerken-brochure 'Duurzame houten kozijnen en deuren, onbezorgd genieten'

Daarnaast biedt Jöris Timmerwerken het Hout Garant Plan. Dit is een uniek totaalconcept voor de productie, de plaatsing, het schilderwerk én het onderhoud van houten gevelelementen. Met minimaal 25 jaar garantie op het houtwerk heeft u de allerbelangrijkste zekerheid al te pakken. De stuk voor stuk toonaangevende bedrijven met een geweldige staat van dienst op het gebied van geveltimmerwerk, verf en applicatie nemen daarvoor de complete verantwoordelijkheid voor uw houten gevelwerk op zich.

Goed geregeld

Concepten I, II, en III

Jöris Timmerwerken levert houten gevelelementen in verschillende aflevervormen met bijbehorende garantie.

BIM

'Bouw Informatie Model', een werkmethodiek waarin wordt samengewerkt in één 3D (Revit)model.

Downloads

>> FSC® certificaat
>> KOMO-certificaat
>> Verwerkingsvoorschriften 
>> Onderhoud gevelelementen 
>> Algemene leveringsvoorwaarden