Bel ons op +31 (0) 475-404414

In onze zeer moderne fabriek met geavanceerde CNC gestuurde machines produceren wij houten kozijnen, ramen en deuren in opdracht van aannemingsbedrijven, woningcorporaties en particulieren. Alle kozijnen worden gemaakt onder KOMO-certificaat en met verzekerde garantie SGT (Stichting Garantiefonds Timmerwerk).

Onze kwalitatief hoogwaardige producten zijn met name bestemd voor de woningbouw, utiliteitsbouw of voor renovatieprojecten. Of het nu om èèn kozijn/woning gaat of om seriematige bouw, bij ons krijgt ieder project evenveel zorg en aandacht.
Alle kozijnen, ramen en deuren beantwoorden aan de hedendaagse eisen wat onderhoud, duurzaamheid, geluid, isolatie, veiligheid en milieu betreft.

Wij zijn dan ook trots op ons personeel, een team van gemotiveerde vakmensen met liefde voor het vak. Wij hebben afgelopen jaren ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen in techniek en trends in het houtvak hetgeen heeft geleidt dat wij zelfs bij enkele opdrachtgevers trusted partner en ketenpartner zijn geworden. Wij durven dan ook te stellen dat wij bijna altijd de wens van onze opdrachtgevers kunnen waarmaken. Wij zijn een modern, flexibel bedrijf, met de reputatie van een zeer betrouwbare partner. Zijn er voor uw specifieke opdracht speciale detailleringen of vormen gewenst, Jöris Timmerwerken B.V. denkt met u mee en vindt een oplossing. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en komen hun afspraken na.

Goed geregeld

Inbraakwerendheid

De kans dat een inbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. (Nen 5096 / weerstandsklasse II)

Downloads

>> FSC® certificaat
>> KOMO-certificaat
>> Verwerkingsvoorschriften
>> Onderhoud gevelelementen
>> Algemene leveringsvoorwaarden